- Jeg håper å kunne betale Liverpool tilbake

Andy Carroll sier det er en herlig følelse å være Liverpool-spiller, og rekordkjøpet ser fram til å spille for de røde og under manager Kenny Dalglish.

Carroll har gjort sitt første intervju som helrød, med Liverpools hjemmeside.

Velkommen til LFC, hvordan føles det å være her?
- Det er en herlig følelse. Liverpool er en enorm klubb og det er godt å føle seg ønsket av en slik klubb.

Hva tenkte du når du hørte om interessen fra Liverpool?
- Jeg var litt overrasket da jeg ikke helt visste hva som foregikk der og da. Da jeg skjønte at det var alvor og dette var en mulighet til å komme hit, da visste jeg at det var en sjanse jeg bare måtte ta.

Du er nå Liverpools nr.9?
- Det er også en herlig følelse. Nr. 9 er et spesielt nummer og det jeg ønsket.

Det er en trøye som har blitt båret av ikoner som Rush, Fowler og Torres, og nå følger du i deres fotspor?
- Det er det jeg håper jeg kan være i stand til å gjøre. Jeg ønsker å gå ut og spille den fotballen som har sørget for at jeg er her. Jeg ønsker å score mål, legge opp til mål og fortsette å spille fotball.

Du ser fram til å spille for Kenny Dalglish?
- Det er virkelig spennende. Han er en stor mann, en stor manager og jeg ser virkelig fram til å komme i gang. Han har sagt til meg at jeg skal sørge for å etablere meg og å bli kampklar.

Du er en nær venn av Kevin Nolan, som er en stor Liverpool-supporter, hva har han sagt om klubben?
- Han er veldig glad på mine vegne. Han har sagt at dette er en stor sjanse for meg til å vise hva jeg kan gjøre i Liverpool, og det er min hensikt.

Det er en stor sjanse for deg tidlig i karrieren?
- Det er en enorm mulighet for meg. Liverpool er en stor klubb med ambisjoner og dette er sjansen til å vise hva jeg duger til.

Du er ikke det eneste kjøpet, men også angrepspartner Luis Suarez?
- Det skal bli stort å spille sammen med ham. Han er en stor spiller, men jeg ser fram til å spille sammen med alle gutta. Det er noen gode spillere her og jeg bare håper at jeg kan passe inn.

Du har scoret mange mål for Newcastle denne sesongen, hvor sikker er du på at du kan gjøre det samme i Liverpool?
- Scoringer har alltid tilhørt mitt spill slik at jeg har stor tro på at jeg kan gjøre mål også for Liverpool. Jeg vil gi laget alt hva jeg kan, score mål, skape sjanser, holde på ballen og i det hele tatt gi alt.

Du ser fram til din debut for Liverpool?
- Jeg kan ikke vente. Jeg må bare bli frisk og kampklar, og så se frem mot min første kamp. Jeg arbeider i gymmen for øyeblikket og kan forhåpentligvis snart begynne å løpe. Jeg ønsker bare å komme i gang.

Dette er en ny start, med nye eiere, for Liverpool og som du nå er en del av?
- Alle som er her har vist meg stor tillit. Det er fint å komme til en klubb hvor du blir tatt i mot som det jeg er blitt her. Klubben har brukt mye penger for å få meg hit jeg jeg ønsker bare å betale tilbake hva de har lagt ut. Jeg ønsker å gjøre mitt aller beste, jeg ønsker å vinne trofeer med denne klubben og jeg ønsker å bidra til å løfte den framover.