- Jeg håper på mer spilletid

Stewart Downing håper på mer spilletid for landslaget. Det uttalte han under det engelske landslagets pressekonferanse foran fredagens EM-kvalifseringskamp mot Bulgaria i Sofia.

- Det er konkurranse om plassene, og vi må alle være klare når Fabio trenger oss. Det er mange spillere med stor selvtillit i troppen, og forhåpentligvis tar vi med oss den selvtilliten når vi spiller for landslaget, sa Stewart Downing under dagens pressekonferanse.

- Jeg håper jeg blir mer og mer involvert med landslaget. Jeg stortrives med fotballen for øyeblikket. Jeg spiller med stor selvtillit, og håper å bli involvert mye mer, legger han til.

- Det er mange spillere i troppen fra de 4-5 toppklubbene. Jeg tror konkurransen om plassene blir ganske hard. Manageren lider trolig valgets kvaler, men jeg er sikker på at han liker det best slik.

- Det er mange spillere som er i toppform, så det er bra for laget. Det er bra for England, og det er bra for troppen. Det gjør at folk er på tå hev. De vet at noen vil ta plassen deres om de ikke presterer.

- Fabio har en rekke valgmuligheter. Han kan benytte flere spillere i ulike posisjoner og ulike systemer, uansett hvem han tar ut til fredagens kamp.

- De to Manchester-klubbene har startet sesongen med sterke seiere. I Liverpool er vi også ganske godt fornøyd med hvordan vi har kommet i gang. Vi har spilt en del god fotball med et ganske ferskt lag. En rekke spillere har spilt sammen i bare et par kamper. Det går bra.