- Jeg har flere år igjen

Jamie Carragher tror at han har minimum to og en halv sesong igjen på toppnivå som Liverpool-spiller. 33-åringen, som nylig var tilbake fra en skulderskade, føler seg trygg på at han inngår i Liverpools fremtidsplaner.

- Jeg ønsker å spille for Liverpool så lenge jeg kan. Jeg leste noen aviser etter Chelsea-kampen, og alle skrev om «veteranen Carragher». Det fikk meg til reflektere over hvor lenge jeg har igjen som spiller. Jeg tror at jeg minimum har to og et halvt år igjen, men jeg vet at den tiden vil gå veldig fort, sier Carra til Liverpool Echo.

Nå ser midtstopperen frem til å skulle spille på samme lag som Andy Carroll. Som midtstopper vet han at motstanderne ikke vil like å møte den høyre og kraftige spissen.

- Vi har hatt store karer her tidligere også. Folk som Heskey og Crouch, som har gjort det bra for oss. Men Carroll har den aggressiviteten som gjør at forsvarsspillerne frykter ham. Han virker som en trivelig gutt. En som vil passe inn hos oss.

- Som forsvarer vet jeg at du går til visse kamper der du møter spesielle spillere, og du vet at det blir en tøff dag på jobb. Det er ikke så mange slike spillere, men jeg kjenner ikke mange som vil like å møte Andy. De vil våkne om morgenen og vite med seg selv at de ikke ser frem til å spille mot ham. Alle som har møtt ham tidligere, vil trolig tenke slik.

- Suarez og Carroll kan bli et bra partnerskap, hvor den ene er et oppspillspunkt mens den andre kan plukke opp nedfallsfrukten. Dersom en av dem er skadet, er de begge i stand til å klare seg alene i midten.