- Jeg har mye å se fram til

Kenny Dalglish har forsikret Jonjo Shelvey at han er med i managerens fremtidsplaner, mens spilleren selv trives med det løftet skotten har gitt Liverpool.

Jonjo Shelvey har denne sesongen spilt 14 kamper som innbytter i Premier League, i en sesong hvor han også har hatt et par måneders skadeavbrekk. Ikke minst etter at Kenny Dalglish ble manager har 19-åringen fått tillit, og kanskje kan han få sin første ligakamp fra start i søndagens siste oppgjør for 2010-11 mot Aston Villa.

- Da sjefen tok over i januar, du ville ikke ha forventet at vi kunne ende opp som nr.5 i ligaen denne sesongen, sier Shelvey til Sky Sports.

- Vi slet, selv om treningene var gode og Roy (Hodgson) var en god manager.

- Jeg tror bare at Kenny har fått alle i gang. Du ser hvilken lagånd som nå hersker, og det uttrykker seg i hvordan vi spiller.

- Han har fått i gang pasningsspill og bevegelse, som Liverpools supportere ønsker å se. Jeg tror også det er et pluss at han har gitt så mange unggutter en sjanse.

- Han har sagt at jeg er med i hans planer. Jeg har mye å se fram til.

- Jeg er fortsatt en ung gutt. Jeg lærer fortsatt, noe som gjør det godt å kunne spille sammen med spillere som Steven Gerrard og Dirk Kuyt, og lære av dem hver dag.