- Jeg har vært gjennom verre perioder selv

Kenny Dalglish er sikker på at Fernando Torres snart vil finne scoringsformen igjen, og uttaler at han har vært gjennom verre perioder med formsvikt og scoringstørke selv mens han var aktiv.

- Noen spurte meg om jeg hadde en tryllestav for Fernando. Jeg sa at jeg ikke trenger det, da han har en selv. Han mangler kanskje litt selvtillit, men han er fortsatt en målscorer av rang, og noen alle vil frykte når han går ut på banen, uttaler King Kenny til The Guardian.

- Jeg hadde verre perioder enn han har nå, mens jeg selv var aktiv. En av mine største svakheter som fotballspiller var mangelen på selvtillit. Hadde jeg hatt mer selvtillit, ville jeg ha vært en bedre spiller, og kanskje også en bedre manager. Manglende selvtillit var til og med et problem da jeg følte meg godt etablert på Liverpool-laget. Det er slik jeg er, en svakhet jeg har.

- Jeg kan gi ham råd, og jeg vil prøve å hjelpe ham på alle måter jeg kan. Alle spillere opplever slike perioder. Vi får prøve å hjelpe hverandre. Vi må ha respekt for oss selv og tro på det vi driver med, og det må vi ta med oss ut på banen. Vi må fortsette å jobbe så hardt som vi kan for å snu dette, legger han til.

- Dersom Torres scorer et par mål, vil jeg se opp til ham. I de kampene hvor jeg har ledet laget, har han vært utmerket, smiler Dalglish.

- Alt handler om et gjensidig forhold mellom spillere og stab. Jeg har enorm respekt for Fernando, ikke bare som fotballspiller, men også som person. Da han skrev under for Liverpool, gjorde han alt for å sette seg inn i historien og tradisjonene til klubben. Han sugde alt dette til seg.

- Jeg håper jeg kan hjelpe han på alle mulige måter. Men det er noe jeg vil si om alle spillerne i denne klubben. Jeg vil støtte dem så mye jeg kan, ikke bare Fernando, men alle sammen.