- Jeg kommer aldri til å forlate Liverpool FC

Steven Gerrard sier i et lengre intervju med Daily Mail at han akter å avslutte karrieren i Liverpool. I en alder av snart 31 år er det uaktuelt å spille for en annen klubb.

Gerrard innrømmer at han har vært fristet til å forlate Liverpool tidligere. Men han valgte å bli i klubben, og båndet til klubben har bare vokst seg sterkere. Nå er han 30 år gammel, og sier at han vil avslutte karrieren på Anfield.

- Etter spekulasjonene om Chelsea oppstod spurte jeg meg selv ofte om jeg kom til å avslutte karrieren i Liverpool eller ei. Jeg innrømmer at jeg var på vei ut porten på et tidspunkt, hovedsaklig på grunn av mangelen på suksess i Liverpool. Det var ikke bare Chelsea som var interessert. Det var flere storklubber, og slikt påvirker deg mentalt, sier Liverpool-kapteinen.

- Men dette er jeg ferdig med for lenge siden. Jeg kommer ikke til å spille for noen annen kubb. Jeg blir 31 år gammel i sommer, og hver eneste dag forteller jeg meg selv at jeg tok den rette avgjørelsen. Jeg er glad, for når jeg ser tilbake på min karriere, er det ingenting jeg angrer på. Jeg ville ha angret på det om jeg hadde forlatt Liverpool, sier en klinkende klar Gerrard.

- Folk utenfra, som ikke har noe bånd til denne klubben, vil sikkert ikke forstå dette. De vil trekke sine egne slutninger, og vil si at jeg kunne ha vunnet flere trofeer og tjent mer penger om jeg hadde gått til en annen klubb. Men det betyr ingenting for meg, for jeg tror jeg fortsatt kan vinne et par trofeer til med Liverpool, og dersom jeg klarer det vil det bety utrolig mye mer for meg.

- Det er viktig for meg å dele den suksessen jeg har hatt, og forhåpentligvis vil jeg kunne dele mer suksess med folkene i rundt meg i fremtiden. Folkene som bryr seg om meg og elsker meg. Forholdet jeg har til dem er spesielt.

- For meg og Jamie Carragher handler dette om langt mer enn bare å spille for Liverpool. Vi føler et enormt ansvar for de millioner av Liverpool-fans over hele verden. De stoler på at vi skal levere varene, og det er noe som påvirker oss og våre liv. Dette handler ikke bare om å gå på jobb. Det er mye større enn som så.

- Nå vil jeg konsentrere meg om å spille så lenge som Liverpool ønsker å ha meg. Etter det er jeg ikke sikker på hva som skjer. Jeg kommer aldri til å forlate byen, men jeg kommer til å fundere ganske mye på hva jeg skal gjøre når jeg slutter å spille fotball. Jeg skifter mening hele tiden, om jeg skal forbli innen fotballen eller kutte ut helt.

- Folk snakker selvsagt om Jamie som en fremtidig manager. Jeg er usikker på om det er noe for meg. Jeg ønsker ikke å legge noe press på Jamie, men for meg fremstår han som et topp manageremne med sin lidenskap og sine kunnskaper. Hans kunnskaper om fotball er skremmende gode. Det vil være hans avgjørelse, men jeg ville elske å se Jamie lede Liverpool som manager en dag. Vi ønsker begge å alltid hjelpe klubben vi elsker så høyt.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken