- Jeg kunne levd med 1-1

Roy Hodgson synes laget viste spill av topp klasse i dag. Laget var bedre fysisk forberedt enn mot Wolves. Han tror scoringen på overtid vil gjøre Cole godt.

- Hvis det hadde endt 1-1, ville vi ikke ha vært svært skuffet fordi jeg jeg synes spillet vårt var av topp klasse i dag, uttalte Hodgson til Sky Sports.

- Jeg synes kampen virkelig fikk vist spillernes viljestyrke, hvor bestemte de er på å snu ting for klubben og sørge for at 2011 blir bedre enn 2010.

- Jeg synes også den viste kvaliteten vi besitter, så alt annet enn seier ville ha vært et litt urettferdig resultat.

- Jeg kunne ha levd med 1-1 på bakgrunn av at vår forestilling var så god og dominerende.

Hodgson mener laget var mer fysisk forberedt til Bolton-kampen etter å ha gått to uker uten kamp før tapet mot Wolves.
- Vi gjorde en feil ved å undervurdere treukersperioden uten kamper. Jeg trodde ærlig talt at vi hadde trent godt. Guttene har sett meget bra ut på trening.

- Vi så klare ut for kamp. Jeg synes vi virket litt rustne på onsdag og kom ikke skikkelig i gang. Men i dag var det annerledes.

Bolton tok ledelsen etter at Fabio Aurelio hadde gitt bort et billig frispark nede vedsidelinjen.
- Du kan ikke gi bort unødvendige frispark som det. Det førte til en god avlevering fra Taylor og de hadde veldig farlige spillere som angrep ballen.

- Så vi har bare oss selv å skylde på. Men når man ser på hva som hadde skjedd i kampen frem til da, synes jeg vi var uheldige som kom under.

Joe Cole ble byttet inn og scoret vinnermålet. Hodgson håper at Cole og Torres vil nyte godt av scoringene.
- Joe har faktisk jobbet meget hardt og gjort det meget bra på trening i det siste. Han er meget ivrig etter å etablere seg på laget.

- Scoringen vil være veldig nyttig for ham. Nettkjenning også for Torres. Jeg tror begge spillerne vil begynne å få orden på spillet sitt i 2011.