- Jeg vet ikke hva som skjer neste sesong

Daniel Pacheco er usikker på hva fremtiden vil bringe, nå som utlånsperioden i Norwich er over. Men muligheten er selvsagt tilstede for at han vil møte utlånsklubben Norwich i Premier League som Liverpool-spiller.

Pacheco har kontrakt med Liverpool til sommeren 2014, men synes å være veldig usikker på hva som skjer til neste sesong.

- Nå skal jeg være her i Norwich til onsdag. Så drar jeg tilbake. Jeg vet ikke hva som skjer neste sesong. Jeg vet rett og slett ikke ennå. Nå skal jeg ut på byen med guttene, melder han på Twitter etter å ha scoret i sin siste kamp for Norwich.

- Publikum sang min sang. Det var virkelig spesielt. Disse spillerne, staben og fansen fortjener alt! Jeg vil alltid huske denne dagen, legger han til etter opprykksfesten hvor 2-2 resultatet mot Coventry var av akademisk karakter.

- Jeg vil takke hver eneste fan for dagens kamp, og for hver eneste dag jeg har vært her. Det var utrolig å høre stemningen i dag.

Pacheco fikk totalt seks kamper for Norwich. Tre fra start, og tre som innbytter. Han gjorde to mål på disse seks kampene.