- Jeg vil ta vare på sjansen

Jordan Henderson er full av selvtillit foran sin første sesong med Liverpool, selv om han vet at konkurransen blir hard. Dalglish har antydet at 20-åringen kan bli benyttet i flere posisjoner.

Jordan er for tiden i Danmark med England U21, hvor neste oppgave er en viktigkamp i gruppespillet mot Ukraina på onsdag kveld. Liverpools nyervervelseavsluttet den første kampen mot Spania (1-1) med kapteinsbindet på armen.Engelske journalister er likevel vel så opptatt av hvordan han ser fram til åspille regelmessig på Anfield.

- Det vil alltid være konkurranse om plassene i en stor klubb, jeg må baresørge for å arbeide ekstremt hardt og gjør alt jeg kan for å komme med pålaget, sier Jordan Henderson til The Times.

- Hvis jeg trener godt, da vil jeg få min sjanse – og jeg vil ta vare på den.Manageren har sagt at han mener jeg kan spille i flere posisjoner. Jeg kanarbeide hardt, jeg kan skape ting, jeg føler at jeg kan gjøre litt av alt sommidtbanespiller. Det spiller i realiteten ikke noen rolle hvor jeg spiller, detjeg bryr meg om er å være med i startelleveren. Hvis jeg skulle få velge, daville jeg trolig valgt sentral midtbane.

- En må holde seg fokusert hele tiden og guttene er glimrende, fortsetter Hendersonnår samtalen dreier seg inn på EM for U21-landslag.

- Det virker som om vi har spilt sammen i evigheter. Vi kommer alle godtoverens både på og utenfor banen, noe som virkelig hjelper oss. Du kan sesamholdet både på og utenfor gressteppet.

- For å være ærlig var lagkameratene også glimrende da jeg fikk være medseniorlandslaget, noe jeg tror alltid vil være tilfellet. Det ville likevelgjøre det lettere hvis flere på dette laget ble flyttet opp samtidig.