- Kenny har brakt oss sammen

John McMahon forteller at førstelaget, reservelaget og U18 drar i samme retning under Kenny Dalglish. Reservene møter Blackburn hjemme klokken 20.00 skandinavisk tid i dag.

Liverpools reservelag har ikke spilt en kamp i Premier Reserve League siden 2-1-seieren mot Sunderland 11. januar. John McMahons mannskap har imidlertid avansert i to cuper og spilt privatkamper. I kveld venter Blackburn på Prenton Park. Avspark klokken 20.00 skandinavisk tid. Oppgjøret vises på LFC TV Online, men de viktigste hendelsene vil også bli oppdatert her på lvierpool.no.

Reservelagets primære mål er å produsere spillere til førstelaget, og John McMahon forteller at han stortrives med å arbeide under ledelse av Kenny Dalglish.
- Det er fantastisk å jobbe med Kenny. Etter å ha jobbet på The Academy tidligere kjenner han alle spillerne på reservelaget og i U18-troppen, forteller John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Han kjenner miljøet de befinner seg i og hva vi har til disposisjon. Det største er at han kjenner spillerne ut og inn. Han vet hvem som står på og viser fremgang. Han kjenner deres svakheter og styrker, og det gjelder også alle i støtteapparatet.

- Kenny opptrer på en flott måte. Han får ikke bare respekt på grunn av den han er. Han får respekt av det han gjør og hvordan han gjør jobben sin.

- Vi har regelmessig møter i støtteapparatet med Kenny, Damien Comolli, Frank McParland, Rodolfo Borrell og Pepe Segura.

- Vi snakker om måter vi kan fortsette å forbedre oss, fortsette å vise fremgang og utvikle oss, og det er det vi er her for.

- Kenny har brakt oss alle sammen. Vi alle jobber tett sammen. Støtteapparatet vet hva som foregår på hvert lag. Det er en myk overgang fra U18 til reservene, videre til førstelaget, og det er slik det bør være i hver klubb.

- Det har vært briljant å se fremgangen til juniorlaget fordi det er derfor vi her, for å produsere spillere.

- Alt er innrettet mot førstelaget. Det er flott å se juniorlaget gjøre det bra. Vi har noen gode spillere involvert fra alderen 16, 17 og 18.

- Spillerne blir opplært i å spille på den rette måten, og de følger strukturen som er på plass. Jeg tror klubben vil få belønning for det i fremtiden.

- Vi må være forsiktige så vi ikke legger for mye press på disse spillerne.

- Der er en stor tendens til at noen spillere tror de har kommet og klart det når de er rundt førstelagstroppen. Det er vår jobb og vårt ansvar å sørge for at det ikke skjer med disse spillerne. De må holde føttene på bakken.

- Hvis de fortsetter å jobbe hardt, kommer belønningen for dem.

Etter utsettelser på grunn av været og avansement i juniorcupen blir det et tett program for reservelaget fremover. I dag venter Blackburn på Prenton Park, mens allerede på torsdag står Blackpool for tur.
- Vi ser virkelig frem til denne kampen. Det er som med bussene, er det ikke? Hvis du ikke får en på lenge, så kommer de etter hvert på løpende bånd. Blackburn vil bli en god kamp. Det vil bli en prøvelse for oss.

- Det er like vanskelig å slå som førstelaget deres. De er godt organisert, tøffe å bryte ned og gode på dødballer. De er sterke og aggressive.

- De beseiret Everton 5-1 på Finch Farm nylig, så vi vet at det blir vanskelig. Vi må imidlertid bare tenke på oss selv. Hvis vår opptreden er riktig og vi spiller på den rette måten, spiller det egentlig ingen rolle hvilket lag de stiller med.

- Det er bra at vi kan starte igjen med å bygge fokus på trening mot en kamp. Det har vært vanskelig. Vår klubbsekretær Ian Silvester har gjort en fantastisk jobb for oss fordi det har ikke vært lett å få satt opp disse kampene og så få dem omberammet.

- Vi har gjort det bra i juniorcupen. De kampene har forrang fremfor vår, herav de mange endringene vi har måttet foreta.

- Jeg tror vi står overfor samme scenario som forrige sesong da vi endte opp med å spille mange kamper på kort tid, men i det minste får vi noen konkurransepregede kamper.

- Treningskampene vi har spilt, har vært meget positive for oss fordi vi har benyttet noen spillere i andre posisjoner og tatt med oss noe fra disse kampene, men det kan egentlig ikke sammenlignes med en konkurransepreget kamp.

- Seirer vil alltid komme når prestasjonene er gode. Det vi fokuserer på er prestasjonene og deres kvalitet, både individuelt og som lag. Hvis de er riktige, så tror jeg at resultatene vil følge automatisk.

- Hvis utviklingen er den rette, dersom fremgangen er den rette, så vil resultatene automatisk falle på plass.