- Kenny har gitt de unge spillerne et løft

Jonjo Shelvey uttaler til Liverpoolfc.tv i dag at Kenny Dalglish sin villighet til å gi unge spillere sjansen på førstelaget har gitt alle de unge spillerne i klubben et stort løft.

Jay Spearing, Martin Kelly, Danny Wilson og John Flanagan er et knippe unge spillere som har fått tillit av Kenny Dalglish siden han overtok managerjobben på Anfield.

- Unge spillere får flere sjanser nå, noe som er bra både for supporterne og godt å se for oss unge spillere. Det gir oss stor selvtillit, uttaler Shelvey.

- Når vi får sjansen, må vi sørge for å vise manageren og supporterne hva vi kan. Da jeg var i Charlton var det noen få unge spillere som fikk sjansen på førstelaget, og supporterne elsket dem for deres lidenskap og hengivenhet til klubben, så jeg synes dette er bra, legger han til.

Selv var Shelvey tilbake på innbytterbenken mot Manchester City, etter over to måneder på sidelinja grunnet en kneskade. Fra benken lot han seg imponere av lagkameratene Jay Spearing og John Flanagan.

- Unge spillere som John Flanagan og Jay Spearing gjorde det bra mot Manchester City. Flanno var strålende. Det var litt av en kamp å debutere i. Jeg er virkelig stolt av ham. Han var litt nervøs i garderoben på forhånd, noe som ikke var uventet, men han trakk seg ikke fra en eneste duell når kampen kom i gang. Han ga aldri bort ballen, og var en av våre beste spillere. Jeg gratulerte ham med debuten etter kampen, og han smilte fra øre til øre. Det var hyggelig å se.

- Det er viktig at unge spillere klarer å holde bena godt plantet på bakken, men John er en fornuftig kar. Jeg tror ikke dette vil gå til hodet på ham. Om så skulle skje, er jeg sikker på at folk vil fortelle ham at han må roe seg ned. Du kan ikke la noe slikt påvirke deg. Du må konsentrere deg om å spille fotball. Forhåpentligvis får John spille noen kamper på førstelaget nå, slik at han får vist alle hvor god han er.

- Jay er en veldig god spiller. Han var en av de beste spillerne på banen. Han ga aldri fra seg ballen, taklet og gjorde det bra. Han gjorde en meget god kamp.