- Kenny kan inspirere oss

Dirk Kuyt er skuffet over tapet for Manchester United i går, men er sikker på at Kenny Dalglish er mannen som kan få spillerne til å finne troen på seg selv igjen.

- Kenny Dalglish er en legende, og en veldig viktig mann for denne klubben. Jeg tror det sier alt om ham at han nå er her for å hjelpe oss tilbake dit vi hører hjemme, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Det er trist at Roy har forlatt oss, for du kan ikke legge all skyld på en mann. Vi må alle dele skylden og prestere bedre. Det er skuffende å miste en manager på den måten, men det er et stort pluss når vi kan hente inn en kar som Kenny. Han er en veldig erfaren mann, og en kar som kan ha en positiv innflytelse på troppen, legger nederlenderen til.

- Det viktigste er å gjøre Liverpool til et vinnerlag igjen, fortsetter han.

Kuyt mener det var positive aspekter å ta med seg videre fra 1-0 tapet på Old Trafford.

- Vi er veldig skuffet over måten vi startet kampen på. Det var en kontroversiell avgjørelse av dommeren, men slike ting skjer. Jeg synes vi responderte bra, og spilte en del god fotball før vi fikk en ny skuffelse da vår kaptein ble utvist. Det var et hardt slag i trynet for laget.

- Spillerne stod sammen etter det, og i andre omgang prøvde vi å stjele et mål. Det var veldig vanskelig å skape sjanser, men vi jobbet hardt og la ned en stor innsats. Vi er alle skuffet, for vi ønsket å vinne, men vi kan ta med oss en del positivt fra kampen. Nå må vi se fremover mot kampene mot Blackpool og Everton.