- Kenny vil være som besatt

Steve Bruce tror at Kenny Dalglish vil ha et lignende utgangspunkt som Alex Ferguson i Man U, dersom Liverpools midlertidige manager får permanent kontrakt.

- Da jeg først kom til Manchester United, da var Sir Alex besatt av å ta over tronen etter Liverpool, forteller Steve Bruce til de engelske søndagsavisene. Den tidligere midtstopperen i Man U leder nå et Sunderland som tar i mot de helrøde på søndag ettermiddag.

- Dersom Kenny får jobben vil noe lignende være tilfelle med ham. Hvis han får stillingen fast, noe som ser ut til å bli tilfelle, da vil han ønske forsikringer om at han får muligheten til å gjøre Liverpool store igjen.

- For Liverpool å oppleve over 20 år uten å vinne tittelen er uhørt. Jeg er sikker på at han vil være fast bestemt på å få rettet opp det.

- Det vil ta tid fordi du nå også har lag som Manchester City og Tottenham som utfordrere. Det kan være at de blir nummer seks eller syv, men de har ikke vært virkelige utfordrere på flere år, slik at det vil bli en stor oppgave.

- Kenny vil vite om det presset som er i Liverpool, men den historien og tradisjonen som de har. Han ser imidlertid ut til å nyte hvert minutt. Han vet hva som skal til for å vinne tittelen.