- Klart det betyr noe at Gerrard ikke spiller

Swansea-manager Brendan Rodgers er glad for at Liverpool må stille uten Steven Gerrard i lørdagens kamp på Anfield.

- Gerrard er en verdensklassespiller. Selvsagt utgjør det en forskjell at han ikke spiller, men Liverpool har også andre enestående spillere. Andy Carroll har gjort det bra der, og Luis Suarez sine bevegelser og kvaliteter er noe alle ser, uttalte Swansea-manger Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Charlie Adam har også kommet inn på Liverpools lag og gjort det bra, så dette blir en skikkelig test for oss. Vi forbedrer oss hele tiden, og vi spilte utmerket i vår siste bortekamp. Så vi håper å reise til Liverpool og prestere bra, fortsatte han.

Swansea har ikke vunnet en eneste bortekamp i Premier League etter opprykket i vår. De ledet 2-0 borte mot Wolves for to uker siden, men kastet bort ledelsen i løpet av kampens seks siste minutter. Liverpool er på sin side ubeseiret på hjemmebane, men har bare vunnet to av sine fem hjemmekamper så langt. Rodgers håper at hans lag i det minste kan kopiere Sunderland og Norwich, og komme fra Anfield med ett poeng.

- Jeg har alltid håp for denne spillergruppen, men vi forstår at uansett hvor vi reiser så er alle bortekamper vanskelige. Liverpool avsluttet forrige sesong meget godt, og investerte tungt i spillere i sommer, noe som forhåpentligvis bringer dem nær toppen av tabellen. Men jeg ser dette som en ny stor mulighet for vår klubb. Spillerne har gjort seg fortjent til retten til å spille slike steder som Anfield og Old Trafford, og forhåpentligvis kan vi få med oss et godt resultat etter å ha spilt en god kamp.

- Vi ser virkelig frem til kampen. Vi føler vi har fremgang i vårt spill, og at vi vil få lønn for strevet. Vi ønsker å omsette gode prestasjoner i poeng. Sunderland og Norwich klarte seg bra på Anfield, men du vet at du må ha litt flaks når du møter store lag på bortebane. Dersom vi har flaksen på vår side og spiller opp mot vårt beste, har vi en sjanse.