- La oss fortsette der vi slapp

Lucas Leiva tror Liverpool kan gå mot en ny god måned dersom de klarer å reprodusere formen fra august i september. Vet at de røde står foran to vanskelige bortekamper i Premier League.

Liverpool har sanket syv poeng fra de tre første kampene i Premier League og avansert til 3. runde i Carling Cup. Nå venter tre bortekamper, mot Stoke, Tottenham og Brighton (Carling Cup). Lucas Leiva vet Liverpool står overfor vanskelig bortekamper, men håper laget kan fortsette i samme spor som i september.

- Vi har to bortekamper (i ligaen) nå, og det er svært viktig å ta poeng i bortekampene. Det vil alltid utgjøre en forskjell på slutten av sesongen, sier Lucas Leiva til Liverpoolfc.tv.

- Vi må holde det gående og forsøke å spille bra, på samme måte som i de tre første kampene. Hvis vi gjør det, er jeg sikker på at vi kommer til å ta poeng, og da vil vi får en ny god måned.

- Vi vet hvor vanskelig det er å spille mot Stoke, spesielt på deres egen bane. De spiller fysisk og har store spillere. Det er alltid meget vanskelig å forsvare seg på dødballene deres. Vi må være klare til å kjempe, forsøke å spille fotball og vinne.

- Mange store klubber drar dit, men klarer ikke å vinne. Det kommer til å bli en veldig god test for oss for å se om vi klarer å håndtere slike lag.

Stoke har forsterket angrepet med Cameron Jerome og Peter Crouch.
- De har også (Kenwyne) Jones som kan utfordre i luften, og han er meget sterk. Crouchy er meget god i luften og med ballen i føttene. Han kan få ting til å skje. Vi vet også at Jerome var en viktig spiller for Birmingham.

- De vil trolig være meget spent på å spille sin første kamp på stadionet foran egen fans, så vi må være klar over det.

Rory Delaps lange innkast er et av Stokes angrepsvåpen. Det antydes imidlertid at 35-åringen må sto over kampen på grunn av skade.
- Han er en viktig spiller for dem, spesielt med hans lange innkast, men vi vet at (Robert) Huth kan gjøre en tilsvarende jobb som Delap.

- De har gode spillere, inkludert et par som har spilt her tidligere. De besitter kvalitet. Vi må sørge for å forberede oss godt og være klare til å kjempe.

Sebastian Coates og Craig Bellamy kan komme til å spille for Liverpool for første gang etter overgangene i forrige uke.
- Bellamy har vært her i et år tidligere, så han vet hva klubben handler om. Coates er en ung spiller med stort potensial. Han har kommet for å styrke spillerstallen og gi oss mer kvalitet i forsvar. Vi har allerede tre veldig gode spillere (i den posisjonen) sammen med Danny Wilson, som også er en ung spiller. Han kommer til å tilføre styrke og kvalitet.

- Vi er her for å hjelpe ham med å finne seg til rette, akkurat som vi hjalp Luis. Jeg tror ikke Craig vil ha noen problemer med å finne seg til rette i byen eller i klubben.