- Lagånden er høy

Steve Clarke berømmer måten spillerne kom tilbake og utlignet mot Arsenal på, og hvordan Kenny Dalglish håndterer sine spillere. Oppdatering av skadene.

Kenny Dalglish har kastet tenåringene John Flanagan og Jack Robinson innpå i store kamper mot Manchester City og Arsenal de siste dagene, og det har vært en suksess. Førstelagstrener Steve Clarke fremhever måten manager Kenny Dalglish personlig tar seg ungguttene på, og håper han får mulighet til å arbeide med landsmannen også etter denne sesongen.

- Før Jack kom innpå dro Kenny en vits og prøve å få ham avslappet før han skulle utpå banen, sier Clarke til liverpoolfc.tv om situasjonen hvor 17-årige Jack Robinson måtte erstatte Fabio Aurelio på Emirates. – Det er klart et det er et veldig nervepirrende øyeblikk for en ung spiller og Kenny prøvde å avvæpne situasjonen. Det var det samme med John Flanagan.

- Når du har noen med erfaringen til Kenny, som sier de rette ordene til rett tid, da kan det bare være til hjelp.

- Hver eneste manager som jeg har arbeidet sammen med har jeg lært av, og i løpet av kort tid har jeg sett mange gode kvaliteter hos Kenny. Jeg håper jeg får mulighet til å fortsette å arbeide med ham også i fremtiden.

- Måten våre gutter svarte på, da de visste de hadde veldig liten tid igjen men fortsatt ønsket å utligne, både spør og svarer Steve Clarke når det blir snakk om søndagens kamp mot Arsenal.

- De som følger oss kan se at lagånden er høy, selvtilliten er god og prestasjonene har vært bra. Nå må vi bare holde det gående.

- Hvis du arbeider som en gruppe og arbeider godt dag ut og dag inn på trening, det er noe du nå kan se at vi bringer med oss ut på banen. Hvis du har det samholdet kommer en langt i hvilken som helst lagidrett, spesielt fotball.

- Fabio har fått nok en liten strekk. Forhåpentligvis er det ikke så ille, fortsetter førstelagstreneren om skadene til Aurelio, Carragher og Carroll mot Arsenal. – Vi må være positive med ham siden han er en ypperlig spiller, noe han viste i kampen mot Manchester City.

- Carra synes å være ok. Når det gjelder Andy Carroll venter vi på nyheter fra det medisinske apparatet.