- Legger oss ikke borti det sportslige

Standard Chartered har blitt beskylt for å forsøke å få Liverpool til å se mot asiatiske spillere på grunn av det kommersielle - men sier selv de ikke legger seg borti det sportslige, og har heller ikke hatt innflytelse angående den nye tredjedrakten.

Det var en del som rynket på nesen da en talsmann for Standard Chartered tidligere uttalte at det ville vært gunstig for det kommersielle dersom Liverpool hentet en asiatisk spiller. I tillegg har klubbens hovedsponsor blitt beskylt for å ha påvirket de røde til å designe tredjedrakten i deres farger. Gavin Laws benekter at dette er tilfelle.

- Vi har blitt stemplet som at vi har en massiv innflytelse på spillervalg, draktvalg og alt mulig. Vi har mange forslag og idéer på den kommersielle delen, men vi har absolutt ingenting vi skulle ha sagt på hvordan drakten ser ut, hvilke farger som blir brukt, og vi har ingenting å si når det kommer til spillervalg. Vi vet helt klart at vi er en sponsor, mens de er en fotballklubb, sier han i et intervju med Bloomberg.

Standard Chartered har også blitt linket som en mulig oppkjøper av navnerettene på et eventuelt nytt stadion.

- Det er mye som skal skje før det blir noe å snakke om, men klubben vet at vi er interessert i å delta i diskusjonen.

Nå ser hovedsponsoren frem til Liverpool kommer på Asia-turné. Standard Chartered satser stort i Asia.

- Det er en viktig del av grunnen til hvorfor vi signerte avtalen i utgangspunktet. Vi ønsker å bringe Liverpool til våre kunder og klienter i Asia, Afrika og Midt-Østen. Denne turnéen er en viktig del av synligheten vi ønsker å vise våre kunder.

Han synes det er leit at lagkapteinen og lagets største stjerne ikke kan delta. Steven Gerrard blir hjemmeværende for å trene seg opp etter skaden som har satt han utav spill siden 6. mars.

- Vi ville elsket å hatt ham her, men det skjer ikke. Vi forstår at prioriteten er å få Steven klar til Premier League-sesongen, og dersom det smarteste er at han blir hjemme er det greit.