- Lett å behandle

Dr Kal Parmar, spesialist i idrettsmedisin ved Pure Sports Clinic, mener Steven Gerrards rehabilitering bør være ganske rett frem. Skaden skal være lett å behandle.

Liverpool FC opplyste tidligere i dag at Steven Gerrard  vil gjennomgå et rehabiliteringsprogram under veiledning av Liverpools medisinske støtteapparat etetr at kapteinen har pådratt seg en infeksjon i høyre ankel. Klubben oppga ikke når de forventer at Steven Gerrard vil være tilbake i aksjon, men oppga at han definitivt mister kampen mot Swansea og privatlandskampene mot Spania og Sverige. Dr Kal Parmar mener at det ikke bør gå lenge før vi får se Gerrard tilbake på banen.
- Jeg har lest om saken, og det er uvanlig at noen slikt skjer bare fra et kutt, sier Dr Parmar til The Guardian.

- Jeg tror Steven har vært uheldig med at skaden har utviklet seg slik. De høres ut som det har satt seg en infeksjon i såret og at det har kommet inn i ankelleddet. Derfra har leddet blitt renset ved et mindre kirurgisk inngrep. Det bør ikke bli noen komplikasjoner ut av det, det er lett å behandle.

- Gipsen er på plass for å hindre at infeksjonen sprer seg. Han bør bli ok. Man bør følge med på såret og holde det rent. Han vil trolig gå på en type antibiotika. Men han bør være tilbake i løpet av en uke eller to, vil jeg tro.