- Lettere for Dalglish

Carragher tror managerjobben blir lettere for Dalglish enn for forgjengerne nå som alle er mer fornøyd. Nye eiere har kommet inn og Carroll og Suarez er på plass.

Jamie Carragher mener at dårlige prestasjoner var mye av årsaken til at Roy Hodgson måtte gå. Visekapteinen påpeker at det heller ikke hadde gått bra sesongen før Hodgsons ankomst.
- Vi havnet på syvende plass året før, noe som opplagt var årsak til at Rafa til slutt måtte gå. Vi følte at vi var bedre enn syvende og at troppen var bedre enn en 7.plass skulle tilsi, men vi trodde at det kanskje skulle snu med en ny manager, sier Jamie Carragher i intervju til Sky Sports.

- Så på det tidspunktet var vi ute etter å bygge opp noe, nye spillere ble involvert, men dere kan si at Rafa hadde vært der lenge, og det var fortsatt hans lag egentlig.

- Men dersom du ikke har gjort det bra på to år, er det ikke managerens feil. Du må se på spillerstallen og spørre som spillergruppe om vi gjør nok eller om vi er gode nok?

- Vi mistet også Mascherano, som var en stor spiller for oss. Du tar vekk en spiller fra et lag som havnet på syvende. Noen ganger er ikke gruppen god nok. Jeg tror det er derfor nye spillere ble hentet inn i januar.

Carragher kommenterer også Torres’ klubbskifte
- Han holdt seg for seg selv, også når han hamret inn mål. Det var ikke som om han skiftet karakter. Etter VM innså vi antagelig at han var halvveis på gang til å dra. Han snakket så med klubben og bestemte seg for å bli, men det gikk ikke så bra. Det skuffende var at det var så sent i overgangsvinduet, men heldigvis utgjorde Damien Comoli og eierne en forskjell for oss. Slik er fotball, og vi fikk en god pris og to nye spillere.

Carragher synes situasjonen i Liverpool ser lysere ut med nye eiere og Luis Suarez og Andy Carroll på plass.
- Det ser bra ut nå, med Carroll, Suarez og nye eiere. Ikke glem at Roy, akkurat som Rafa, måtte stri med de forrige eierne.Jeg tror det blir riktig å si at alle er mye mer fornøyd nå. Jeg tror det vil bli mye lettere for Kenny.

Jamie Carragher er trives med å spille for Liverpool.
- Hvorfor skulle jeg ønske å forlate klubben? Jeg spiller for en av de største klubbene i verden, jeg er en lokal gutt, jeg har min familie rundt meg og jeg spiller hver uke. Stevie (Gerrard) er trolig i en annen båt fordi klubber rundt om i verden har ønsket seg ham. Det har aldri vært tilfelle for meg. Han har hatt avgjørelser å ta til visse tider, men har blitt lojal mot klubben. Det handler ikke bare om å vinne Champions League. Du vinner det, og din familie og venner er her. Når du kommer tilbake, kjenner du så mange mennesker som har vært involvert. Du føler at familien og venner er en del av det å vinne noe med deg. Det betyr mye å vinne noe i klubben der du har vokst opp.

Steven Gerrard istemmer.
- Det har blitt vel dokumentert at jeg har tenkt tanken når klubber har vært interessert i meg, men når jeg ser tilbake, er bare glad jeg tok de riktige beslutningene. Følelsen du får når du er en lokal gutt og vinner et trofé, og du ser familien og venner tar del og feirer med deg, er uslåelig. Det er bedre enn å vinne trofeer der du ikke er lokal.

Store deler av intervjuet Sky Sports hadde med Steven Gerrard og Jamie Carragher er gjengitt på Liverpoolfc.tv.