- LFC er synonymt med spill i Europa

Manager Kenny Dalglish legger ikke skjul på at det vil være viktig for de røde å spille i Europa også neste sesong. Han forventer et Braga som ligner fra første kamp, men et bedre hjemmelag foran The Kop.

- Liverpool Football Club er synonymt med spill i Europa, og vi ønsker å fortsette med det, svarte King Kenny på spørsmål om hvor viktig det er for de røde å avansere i Europa League. – Vi tenker imidlertid ikke for langt fram, men ønsker å gjøre det beste i hver kamp.

- Vi forventer det samme fra Braga som de viste i den første kampen, hvor de ikke var særlig offensive. Det virker å være deres måte å spille på.

- Det at vi spiller på Anfield vil være en fordel for oss, slik det alltid er og ikke minst på en kveldskamp i Europa. Først og fremst må vi likevel se på hva vi selv skal gjøre, og vi kan spille langt bedre enn i bortekampen. Spesielt i forhold til måten vi startet den kampen på. Vi vet vi må spille bedre enn sist dersom vi skal avansere.

- Vi har hatt helgen fri, noe som har vært bra for oss. Uten så tett kampprogram reduseres også risikoen for skader. Det samme gjelder imidlertid for Braga, som også hadde spillefri.