- Ligaavslutningen kan bli positiv

Lucas Leiva mener Liverpool fortsatt har en god sjanse til å kvalifisere seg for Europa League når de røde møter Aston Villa søndag. Han er ikke så sikker på at Tottenham vinner mot Birmingham.

Liverpool må ta flere poeng enn Tottenham i ligaavslutningen for å ta 5.plassen i Premier League, og dermed være kvalifisert for Europa League neste sesong. Tottenham tar i mot Birmingham på White Hart Lane. Birmingham må kanskje vinne for å unngå nedrykk. Liverpool møter et Aston Villa-lag som ikke har noe å spille for.
- Vi må reise dit og forsøke å vinne. Jeg tror Birmingham vil forsøke å ta poeng fra Tottenham, og det hjelper på hvordan de angriper kampen. De må ha poeng, ellers kan de rykke ned.

- Til syvende og sist er det ikke i våre hender, så vi må bare gjøre jobben vår. Forhåpentligvis vil det ende bra for oss.

- Villa har akkurat beseiret Arsenal borte. De viste virkelig hengivenhet. De har hatt det vanskelig denne sesongen, men de har et godt lag og en god tropp. De viste mot Arsenal at de kan beseire ethvert lag.

- Å få 5.plass vil være veldig viktig for Liverpool, men vi tror fortsatt vi kan avslutte bra. Du vet aldri. Jeg forsøker alltid å være positiv og tenke at det beste vil skje Liverpool.

- Vi må ta fatt på siste kamp med den oppofrelsen vi har vist i det siste.

Uansett utfall i siste ligakamp, så synes Lucas at supporterne kan se tilbake på en positiv vårsesong under Kenny Dalglish. Hvis sesongen hadde startet da skotten tok over 8. januar, ville Liverpool ligget godt an til en topp fire-plassering.
- I begynnelsen av sesongen lå vi i nedrykkssonen. Jeg tror ingen forventet da at vi skulle ende på femte eller sjette, og det er et godt comeback.

- Det er en prestasjon, men vi er Liverpool. Vi ønsker å ende høyere enn det. Champions League er den største målsettingen for oss, men vi må bare avslutte bra og begynne neste sesong med en meget positiv mentalitet og innstilling. Da vil vi ha en stor mulighet til å få fansen til å smile igjen.