- Like uforutsigbar denne sesongen

Luis Suarez har en halv sesong bak seg i Premier League, men han mener forsvarsspillerne fortsatt vil ha problemer med å lese spillet hans. Han føler ikke press foran den vanskelige andresesongen.

Mange utenlandske spillere profitterer på at motstanderne ikke kjenner så mye til dem når de spiller sine første kamper i England. Luis Suarez mener at forsvarspillerne ikke vil klare å håndtere ham bedre denne sesongen selv om de har sett ham i aksjon en rekke ganger. Spissen føler ikke press foran det mange kaller den vanskelige andresesongen.
- Jeg føler ikke press i det hele tatt. Faktum er at når en forsvarer studerer deg, blir det nesten lettere fordi du da ikke gjør det han forventer at du skal gjøre, sier Luis Suarez til LFC Magazine.

- Hvis han tror at du skal gå til høyre, så går du til venstre osv. Du bare fortsetter å endre på det, slik at du blir vanskelig å lese. Det holder deg på tærne, men det er egentlig vanskeligere for forsvarerne fordi han ikke vet hva du kommer til å gjøre.

Luis Suarez har startet sesongen glimrende. Han står bokført med tre scoringer og to målgivende på fire kamper.
- Jeg har ikke satt meg noen målsetting i antall scoringer. Jeg har aldri noen personlige mål, bare kollektive målsettinger for laget. Det er langt viktigere enn hva jeg gjør selv. Det handler bare om lagets målsettinger.

Suarez har klare ambisjoner på lagets vegne for 2011/12.
- Vi ønsker å få Liverpool tilbake til Champions League og kanskje vinne en cup. Men vi ønsker også å havne så høyt som mulig i ligaen. Det er kanskje litt tidlig, men dersom det blir mulig å vinne ligaen, vil vi gå for det.