- Liverpool er fortsatt attraktiv for toppspillere

Damien Comolli avslører at mange spillere er interessert i å komme til Liverpool selv etter lagets svake sesong. Hyller eierne for viljen til å investere i spillere. Den sportslige hovedmålsettingen for resten av sesongen er å vinne Europa League.

Damien Comolli avslører at det er mange toppspillere som ønsker å spille for Liverpool selv etter en svak sesong.
- Jeg er på en måte overrasket, tatt i betraktning våre resultater, over det antall spillere på toppnivå som ønsker å komme til oss. De sier at Liverpool er en attraktiv klubb, og de fleste forteller meg: ”Dere har hatt en dårlig sesong, men dere vil ikke ha to”, uttaler Damien Comolli til fransk Canal+ Sport.

Damien Comolli er ikke i tvil om at Liverpool trenger spillerforsterkninger. Sommerens VM har satt sine spor hos flere spillere.
- Vi fortjente å vinne kampen mot Everton, men det skjedde ikke. Hvorfor? Etter min mening lider laget fortsatt av oppsamlet tretthet blant spillere etter VM. Når dere ser på startoppstillingene, ser vi at åtte spillere kom minst til 1/8-finalene, og mange var med enda lengre.

- Laget besitter kvalitet. Jeg er overbevist om at den troppen Benítez forlot er god, men det er sant at vi trenger spillerforsterkninger.

Comolli hyller eierne som ønsker å investere i nye spillere.
- Det finnes ingen gjeld lenger. Eierne er villige til å investere, det finnes rikelig med penger. Da jeg kom hit, var det første spørsmålet jeg stilte: “Må jeg senke lønnsutgiftene?”. De sa: “Nei, det viktigste er å vinne”. Det var en stor lettelse for meg.

Liverpool ligger helt nede på 13.plass og vil slite med å kvalifisere seg til e-cupspill gjennom ligaplassering. Enkleste måten til e-cupspill kan være å vinne Europa League, og dermed få plass i neste sesongs turnering.
- Europa League er vår hovedmålsetting for sesongen. Vi har allerede vunnet den [UEFA-cupen] tre ganger, og det er viktig for oss å vinne den igjen. For oss er det den korteste veien, og kanskje den eneste veien, for å ta oss tilbake til Europa neste sesong.

Darren Bent har nylig gått til Aston Villa for en overgangssum som kan ende på £24M om alle kriterier innfris, men Damien Comolli sier at Liverpool ikke var interessert i spissen fordi han ville passet dårlig sammen med Torres.
- Vi tenkte på ham, men vi så på hans profil og synes ikke at han ville utfylle Torres. Han er en spiller som engelskmennene vil kalle en enslig ulv. Han må spille alene i angrep.