- Liverpool ønsket å selge meg

Raul Meireles sier at Liverpool ønsket å selge ham i sommer, og det var Anfield-klubben som ba ham om å legge inn en transfersøknad.

Raul Meireles’ overgang til Chelsea ble bekreftet kun minutter før overgangsvinduet stengte. Det har blitt spekulert på hvorfor midtbanespilleren valgte å legge inn en transfersøknad for å tvinge gjennom et klubbskifte til London-klubben. Portugiseren gir inntrykk av at Liverpool gikk aktivt inn for å selge ham hele sommeren. Meireles hadde visstnok også en muntlig avtale med de tidligere eierne om å få en bedre lønnsavtale dersom det første året hans på Anfield var vellykket, men etter rapportene startet aldri spiller og Fenway Sports Group nye kontraktsforhandlinger.

- Jeg var klar over at Liverpool ønsket å selge meg i sommer, og det var litt overraskende for meg, sa Raul Meireles på en pressekonferanse foran morgendagens Champions League-møte mellom Chelsea og Bayer Leverkusen.

- Alt jeg har å si er at jeg hadde et løfte i Liverpool som ikke ble holdt. Det er ikke tid for å skylde på folk, men det er grunnen til at Liverpool-fansen er usikker på hvorfor jeg dro.

- Men jeg er her nå. Jeg ønsker å være her i Chelsea. Liverpool ba meg om å legge inn en transfersøknad, så det er normalt. Så det var det jeg gjorde. Da Chelsea viste interesse, var det som en gyllen mulighet.