- Liverpool var bedre før

Kaptein Tomas Repka hos Sparta Praha mener at de røde hadde større navn tidligere. Trener Jozef Chovanec vurderer uansett LFC som et av de beste lagene i Europa League.

Flere vil huske Tomas Repka som en kompromissløs forsvarer hos West Ham, hvor han i fire møter med Liverpool i Premier League tapte tre og spilte en kamp uavgjort.

Den 37-årige kapteinen i Sparta Praha mener imidlertid at dagens Liverpool ikke hadde stjernene som han møtte, og at man må legge igjen respekten i garderoben.

- Selv om de er rimelig sterke, da jeg var der (i England) var de ikke bare sterke men spilte også i Champions League, fortalte Repka på kveldens pressekonferanse. – De hadde flere store navn enn de har i dag.

- Våre spillere vil ikke bli blendet. Det vil være respekt for motstanderen, som de fortjener, men jeg synes det ikke er tid for å være redd.

- Jeg så fram til å møte Torres, men det er greit. Jeg håper å forbedre min statistikk mot Liverpool.

- Dette vil dreie seg om å være godt organisert, konsentrere oss om hva vi skal gjøre og at hver eneste spiller tar ansvar.

- Liverpool er et sterkt lag og jeg tror ikke det at en spiller er borte vil ha noen innvirkning på laget, mente trener Jozef Chovanec om det faktum at Steven Gerrard ikke spiller.

- Vi visste fra begynnelsen av Liverpool definitivt ville være et av de sterkeste lagene vi kunne komme til å møte.

- Vi møter utvilsomt vanskelig motstand, men har bevisst spilte mot gode lag i forberedelsene til denne kampen.

- Vi ser veldig fram mot morgendagens kamp etter å ha arbeidet veldig hardt for å komme til cupspillet.