- Lovende radarpar

Kenny Dalglish var tilfreds med Luis Suarez og Andy Carroll i den dyrkjøpte duoens første kamp sammen fra start for Liverpool. Usikkert med skaden til Suarez. Fornøyd med innsatsen mot Sunderland.

- De to karene som vi hentet inn i januar spilte sammen for første gang i dag og de viste veldig lovende signaler, mente manageren etter 2-0 mot Sunderland.

- Andy har gjort en kraftanstrengelse med å spille i 90 minutter på torsdag og nye 70 i dag.

- Luis bidro med en fantastisk scoring og ser ut som en god spiller. Sammen viste de noe av hva vi kan se fram til.

- Vi ønsker ikke å gi noe tid for når de skal fungere for fullt sammen, det må bli som det blir, men det var lovende.

- Det var uenighet om hvorvidt fellingen som ga straffesparket var utenfor eller ikke, men hvis vi var heldige da var vi heldige. Totalt synes jeg det var sterk jobb av spillerne i form av innstilling og innsats, spesielt siden vi spilte en vanskelig kamp på torsdag kveld.

- Torsdagen var en skuffelse, men det viser bare hvor mye stolthet de legger i sin egen innsats, og den respekten de har for klubben og supporterne.

- Det kan være at vi hadde flaks angående straffesparket, men jeg synes likevel vi fortjente å vinne kampen.

- Han kan slite med tanke på å bli klar til de to vennskapskampene som Uruguay har, men jeg vet ikke hvor alvorlig det er, svarte Dalglish på spørsmål om skaden som medførte at Luis Suarez ble byttet ut like før slutt. 24-åringen holdt seg til lysken da han gikk av banen.