- Lucas har sterk psyke

Sterk psyke vil hjelpe Lucas i rehabiliteringen. Dalglish tror ikke skaden kom som følge av to kamper på to dager. Vil få et klarere bilde av skadeoppholdets varighet etter operasjonen.

Lucas var en av tre spillere i Carling Cup-seieren mot Chelsea som også startet mot Manchester City to dager tidligere. Kenny Dalglish var oppbrakt over fotballmyndighetenes oppsett av terminlisten, men han tror ikke at Lucas’ skade hadde noe med det tette kampprogrammet å gjøre.
- Det var uskyldig. Knottene hans satt fast i underlaget og resulterte i at kneet gikk. Jeg tror ikke det kom som et resultat av to kamper så raskt etter hverandre. Hvis det skulle skje, så skjer det. Ingen kunne forutse det. Han var bare uheldig, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

Lucas må gjennom en operasjon og deretter en lang gjenopptrening. Brasilianeren er mest sannsynlig ute for resten av sesongen. Kenny Dalglish mener at har god mental styrke til å håndtere situasjonen.
- Han vil være sterk, fordi han er sterk. Jeg har sett ham. Det er opplagt ikke hans lykkeligste tidspunkt i karrieren, men han sutrer ikke eller føler synd på seg selv. Lucas er meget sterk mentalt, og det vil hjelpe ham i rehabiliteringen.

- Jeg vil forestille meg at han er ute resten av sesongen, men inntil vi faktisk har vært inne i kneet, vet vi ikke. Det kan være bedre, det kan være verre. Resten av sesongen er et røft estimat. Når han har hatt operasjonen, vil vi få en bedre oversikt.