- Luis bedre enn jeg drømte om

Kenny Dalglish sier at Luis Suarez har vist seg som en bedre spiller enn han noen gang har drømt om. Andy Carrolls skade kun en hevelse.

Luis Suarez leverte en ny stor kamp på Craven Cottage. Han gjorde Liverpools siste mål, og var også sterkt delaktig i Maxi Rodriguez sin første scoring.

- Luis Suarez var fantastisk. Han løp like mye mot slutten som han gjorde til å begynne med. Han skapte en rekke problemer for dem, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Han har virkelig funnet seg til rette, og det skal han og hans familie ha honnør for. De har slått seg ned i området, han har funnet seg til rette fotballmessig, og jeg tror ikke det var i våre villeste drømmer at han skulle finne seg til rette så raskt og ta engelsk fotball på den måten han har gjort. Han har vært konge på banen hver eneste kamp han har spilt.

5-2 er det beste resultatet Liverpool har oppnådd på Craven Cottage noen gang, og Fulham-kampen må også betegnes som Liverpools beste bortekamp denne sesongen.

- Det var et fantastisk resultat for oss, en fantastisk prestasjon og en seier vi virkelig fortjente. Mark Hughes har gjort en god jobb her i Fulham. De har en god hjemmestatistikk denne sesongen, og når du reiser til Craven Cottage vet du at du har en veldig vanskelig kamp i vente.

- Å score fem mål overgikk mine villeste drømmer, men vi fikk fem mål fordi vi til tider spilte fantastisk fotball. Pasningsspillet var godt, og vi jobbet hardt når vi ikke hadde ballen.

Dalglish fikk spørsmål om det er mulig å ta igjen Manchester City og knipe fjerdeplassen og en plass i neste års Champions League.

- Vi får vente og se. Jeg vet det er kjedelig og repeterende, men dette mantraet har tjent oss godt opp gjennom årene: Den neste kampen er den viktigste.

- Hvor det vil ta oss, vet vi ikke. Vi vet ikke hvor mange poeng vi kommer til å ta. Hvem forutså at vi skulle komme hit å vinne 5-2? Ikke jeg, i hvertfall.

- Vi har en veldig vanskelig kamp mot Spurs på søndag. De har hatt en fantastisk sesong.

- Ingen ville ha forutsett vår kamprekke siden januar, ville de? Det har vært utrolig, og selv om vi ikke skulle klare femteplassen vil vi ha gjort det fantastisk bra. For oss er ikke plasseringen så viktig som responsen vi har fått fra spillerne.

Dalglish ble også bedt om å kommentere Jamie Carragher i hans 666.kamp for Liverpool.

- Han er et ikon av en Liverpool-spiller, og det er passende at han nå er den spilleren gjennom tidene med nest flest kamper for klubben.

- Han har noen år igjen ennå, og jeg synes han har vært en fantastisk mann for fotballklubben. Han har vært her siden han var 12 år gammel, selv om han ikke spilte på førstelaget da. Han måtte vente til han var 17. Etter det har han vært en tro tjener for klubben.

Pressen ville også vite hvordan Dalglish reagerte på å se Manchester United feire det som blir deres ligatittel nummer 19 etter søndagens seier over Chelsea.

- Laget som vinner tittelen er normalt sett det beste laget i ligaen. Jeg tror ikke det er annerledes med Manchester United denne gangen heller, da de har plukket mest poeng. Selv om de er våre rivaler og konkurrenter, er det ikke ensbetydende med at vi ikke respekterer dem. Vi har alltid hatt respekt for hva de har oppnådd, og det er det samme med alle lag som vinneren tittelen. Dersom de vinner den, vil vi gratulere dem. De har lagt lista, og vi må også prøve å komme opp på det nivået.

Dalglish ble også spurt om skaden til Andy Carroll. Geordien var ikke med i troppen som reiste til London.

- Det er kun en hevelse, så han bør bli bra igjen, sa manageren.