- Luis scorer alltid på meg på trening

Reservekeeper Peter Gulacsi sliter med å stoppe avslutningene til Luis Suarez på trening. Ungareren er svært imponert over avslutteregenskapene til uruguayaneren.

- Folk kan se hvor gode Luis og Andy Carroll er. De vil alltid utgjøre en stor trussel for et hvert forsvar. Andy er god til å holde på ballen, og han går i alle dueller. Luis kan spille like bak ham, og er veldig god teknisk. Jeg er sikker på at begge har en stor fremtid i Liverpool, og at de begge vil være til stor hjelp for oss nå i sesonginnspurten når vi kjemper for en plass i Europa, sier Gulacsi til Liverpoolfc.tv.

- Det er vanskelig å møte dem på trening, da begge er fantastiske spillere. Luis er veldig vanskelig å få tak på, og du vet ikke hva du kan forvente når han kommer mot deg. Du må være klar for utfordringen, da han har et tungt skudd. Jeg må innrømme at han har scoret flere mål på meg på trening, legger han til.

- Jeg har det alltid moro på trening med Luis. Jeg pleier å si til ham at jeg skal holde nullen mot ham. Når han scorer, løper han bort til meg og erter meg litt. Jeg må innrømme det har skjedd en del ganger nå.

Gulacsi skryter ellers av keepertrener John Achterberg.

- Jeg har et godt forhold til John, og han er til stor hjelp for meg. Han forstår engelsk fotball godt, etter å ha vært involvert så lenge. Han har masse kunnskaper som han deler med meg. Vi kjører gode, harde økter, og han hjelper meg hver eneste dag.

- Han var også med på å få i stand låneoppholdene jeg har hatt i Tranmere, noe som har vært til stor hjelp for meg. Jeg har lært mye fra disse oppholdene. Han støtter meg hele tiden, og jeg ønsker å takke ham, for jeg føler virkelig at jeg har blitt en bedre keeper under ham.

Gulacsi har vært å finne på Liverpools innbytterbenk som reservekeeper de siste 17 kampene. Målet er selvsagt å få debutere på førstelaget.

- Det ville ha vært en fantastisk følelse å få debutere for førstelaget. Det er grunnen til at jeg kom hit, og hva jeg venter på. Jeg gleder meg til det skjer. Jeg må alltid være klar. Jeg må være fokusert hele tiden, slik at jeg kan ta vare på sjansen når den kommer, og bevise at jeg er god nok.