- Må lære the Liverpool way

Pep Segura mente at man var uheldig som ikke fikk poeng mot Arsenal i hans første kamp som trener for reservene, men at det først og fremst er viktig at ungguttene vet hva det vil si å spille for LFC.

- I første omgang var Arsenal det beste laget. De spilte veldig bra og ga oss noen problemer, men vi var mye bedre i andre omgang, sier Segura til liverpoolfc.tv etter 1-2 borte The Gunners i går kveld.

- Jeg snakket med spillerne i pausen om hvordan vi kunne forandre på ting og vi kontrollerte etter pause og skapte mange sjanser. Det var synd at vi tapte etter en feil fra en corner, men slik er fotballen. Vi er skuffet over resultatet men jeg er fornøyd med hvordan spillerne gjorde det i andre omgang.

- Vi må be spillerne om å spille slik de gjorde i andre omgang over 90 minutter i resten av kampene denne sesongen.

- Vi har gode spillere her, fortsetter Segura etter at han er flyttet opp fra akademiet og til å lede reservene fram til sommeren.

- De må forstå hva som er Liverpools prinsipper. Noen dager vil vi vinne og noen ganger blir det tap, men det viktigste er hver dag å komme til trening med et sterkt fokus, en vinnermentalitet og filosofien om å spille “the Liverpool way”.