- Makkerskapet med Adam fungerer bra

Lucas Leiva synes makkerskapet med Charlie Adam på midtbanen fungerer bra. Skotten trenger fortsatt noe tid, men har har klart seg godt etter overgangen fra Blackpool.

Charlie Adam og Lucas Leiva har stort sett utgjort den sentrale midtbanen for Liverpool denne sesongen. Med Steven Gerrard definitivt ute også til helgen vil duoen nok også få tillit mot Swansea.
- Jeg har opplevd vårt makkerskap som veldig bra, og jeg synes vi har gjort det bra sammen, uttaler Lucas Leiva til Liverpool Daily Post.

- Charlie har spilt i England noen år nå, så han har ikke hatt behov for å tilpasse seg så mye. Det vil fortsatt ta litt tid for ham å finne seg til rette på laget, men han er en god person som jobber virkelig hardt.

- Charlie er en spiller med offensiv mentalitet og som liker å gå fremover og gi den siste pasningen. Selvsagt er han veldig farlig på dødballer, og han har allerede bidratt med noen målgivende denne sesongen.

- Med ham som mer angrepsinnrettet og Stevie og Jordan (Henderson), som også kan spille sentralt på midten, også offensive spillere, er min jobb å dekke opp for dem og forsøke å være i en god posisjon til å gi backfireren litt trygghet.

Liverpool har vunnet to kamper og spilt tre uavgjort på Anfield denne sesongen.
- Resultatene har kanskje ikke vært de beste, men det har kommet inn mange nye spillere. Det tar alltid til å finne seg til rette og opparbeide en forståelse.

- Poengene vi har avgitt, spesielt i hjemmekampene, kan bli avgjørende til slutt. Jeg har imidlertid troen på at vi vil få en god sesong. Vi må sørge for at vi tar de poengene vi trenger, spesielt på hjemmebane, fordi det vil være veldig viktig for oss.

- Vi vet vi må forbedre avslutningene, men jeg tror dersom vi skaper så mange sjanser, betyr det det at vi gjør noe riktig. Hvis dere ser på det antall sjanser vi har skapt gjennom hele sesongen og tenker på det antall ganger vi har truffet stolpen eller tverrliggeren, så er det nok av positivitet.