- Marveaux besto legesjekken

Peter Brukner sier i et radiointervju på den australske kanalen SEN at Sylvain Marveaux besto legesjekken, men valgte Newcastle da Liverpool ikke ville matche deres lønnsforslag.

I forrige uke var Sylvain Marveaux på legesjekk på Melwood foran det alle var sikre på skulle bli sommerens andre signering. Utover dagen kom meldingene om at franskmannen hadde feilet sin medisinske sjekk, og på kvelden hadde han signert en femårsavtale med Newcastle United.

I ettertid har spilleren selv benektet at han ikke kom seg gjennom den medisinske testen, men har skylt på at Liverpool ønsket å reforhandle ting i kontraktsforslaget som allerede var avtalt. Liverpools medisinske sjef bekrefter i dag i et radiointervju i Australia at franskmannen besto sjekken.

Spilleren skal ha ombestemt seg og gått til Newcastle da Liverpool ikke var villig til å matche det økonomiske tilbudet 25-åringen fikk fra St. James' Park.

Spillere som kommer på Bosman er generelt dyre i drift, noe klubben har fått erfare bare det siste året med Joe Cole og Milan Jovanovic, som har vært vanskelige å bli kvitt etter mislykkede sesonger på grunn av et høyt lønnsnivå. Det har ikke kommet noen rapporter om hva Sylvain Marveaux var tilbudt i Liverpool kontra Newcastle.