- Mentaliteten skiller ham fra andre

Steve Clarke mener Luis Suarez har den mentale innstillingen som skiller ham fra andre toppspillere. Mentaliteten kan sørge for at uruguayaneren blir å finn på toppnivå i lang tid.

- Hos alle toppspillere er mentaliteten alltid litt sterkere. Det er det som skiller dem, sier førstelagstrener Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Det finnes mange gode spillere på dette nivået. De meget, meget gode har den ekstra mentale styrken som driver dem hele tiden og produserer den slags opptredener vi har sett fra Luis så langt.

Luis Suarez scoret sitt fjerde mål for sesongen mot Wolverhampton på lørdag. Spissen har ikke slitt med å finne seg til rette etter overgangen fra nederlandsk fotball, hvor han nettet 111 mål på 159 kamper. Han forlot familie, inkludert seks søsken, i Sør-Amerika i en alder av 19 år. Suarez er likevel ikke den typiske stjernespilleren.
- Han er meget jordnær. Han kommer på trening mandag morgen og trener like hardt som alltid, ryster alle forsvarsspillerne og scorer et par mål, og det er det alt handler om når det gjelder han.

- Han trener som han spiller, og det hver dag. Han elsker å spille fotball, og det er flott.