- Min fotballfilosofi har ikke forandret seg

Kenny Dalglish forteller at hans fotballfilosofi er den samme som den alltid har vært, men han avviser at han har blitt for gammel og har vært for lenge ute av gamet til å kunne lede Liverpool som manager.

- I fotballtermer har jeg ikke forandret meg. Min filosofi er ikke forandret, og dersom jeg ikke var meg selv kunne jeg ikke yte 100% i jobben min, sa King Kenny under pressekonferansen på Anfield i går.

- Det eneste jeg kan gjøre er å ta med meg det jeg har lært gjennom min fotballkarriere, og prøve å bringe dette videre til folkene som er her nå. Tiden vil vise om dette blir positivt eller negativt, la han til.

- Jeg elsker fortsatt denne klubben, og jeg ønsker å få den på fote igjen. Jeg har ikke forandret meg i så måte. Jeg har alltid elsket denne klubben. Jeg har også alltid vært meget takknemlig overfor klubben, og har stor respekt for den.

Dalglish fyller 60 år i mars, og selv om han er yngre enn sin forgjenger, Roy Hodgson, vil han være blant de eldste managerne i Premier League. Selv hevder han hardnakket at alder kun er et tall.

- Alt avhenger av den individuelle personen. Alle er ulike. Det er bra å ha erfaring, men noen ganger blir ikke dette omsatt i kunnskaper. Har du litt kunnskaper, kan du overføre dette til spillerne og de kan respondere på det. Vi ønsker å bli bedre og bedre.

- Det er ingen vanskelig gruppe jeg har å jobbe med her. Måten de gikk til verket på, med stor vilje til å få noe ut av United-kampen, er noe de fortjener honnør for. Man kan se at det er en god gruppe.

- Jeg tror ikke din alder spiller noen rolle. Da det skulle velges lag til five-a-side i formiddag var det av en eller annen grunn ingen som valgte meg. Det må vi få en forandring på. Men det tror jeg er den eneste betydningen alder har i denne sammeheng, spøkte Dalglish.

- Jeg er yngre enn Alex Ferguson, Arsene Wenger og Harry Redknapp. Sammenlignet med dem er jeg en junior, la han til med et smil.