- Moden for storseier

Glen Johnson tror at det snart løsner foran mål for et Liverpool som har skutt med løskrutt. Backen mener Luis Suarez er en av de beste spillerne han har spilt sammen med.

- Jeg har definitivt følelsen av at en storseier ikke er langt unna, sier Glen Johnson til Liverpool Echo. Med 18-13 i målforskjell på 15 ligakamper er liten tvil hvor skoen trykker for de røde om dagen. Det scores for lite mål, og det til tross for at det produseres mange sjanser.

- Vi nærmer oss. Vi hadde så mange muligheter mot QPR til å ha fått et mer overbevisende resultat og på en annen dag kunne du ha satt 80 prosent av sjansene og vunnet 6-0.

- Vi fikk bare en scoring mot QPR, men tre poeng var det viktigste. Det var en lettelse at vi igjen vant en hjemmekamp. Det er alltid fint å slå tilbake etter et tap og det er hva gode lag gjør.

- Du ønsker ikke å være avhengig av de samme spillerne, fortsetter Johnson på spørsmål om andre nå snart bør dele scoringsansvaret med Luis Suarez. Glen har samtidig stor respekt for Liverpools toppscorer.

- Jeg har vært heldig som har fått spille med noen gode spillere og Luis er helt i det øverste sjiktet.

- Forskjellen mellom ham og andre angripere er at han arbeider så hardt. Det er klart at han elsker å score mål som de fleste angripere, men han jobber det lille ekstra.

- Luis vil ikke la seg påvirke av alt tøyset, kommenterer Glen Johnson om den behandlingen som er blitt Suarez til del av tilskuere og motspillere. – Folk vil gjøre det de kan for å forstyrre ham fordi han er en god spiller.

- Ingen motstander vil ønske at han føler seg komfortabel. Hvis han føler seg komfortabel vil han score mål og det vil de prøve å unngå.

- Han er imidlertid akkurat den samme, en god proff og en god spiller. Hans selvtillit har ikke blitt mindre. Han arbeider hardt for laget og spiller meget bra også når han ikke scorer mål.