- Norwich er vant til å vinne

Steve Clarke advarer mot et Norwich som etter to opprykk også vinner kamper i Premier League. Tidligere røde ute med skader til kampen på Anfield.

Norwich City har rykket opp fra League 1 og så Championship de to siste sesongene, og etter en beskjeden start i Premier League har de også begynt å gjøre seg gjeldende i den øverste divisjonen ved å vinne tre av sine fire siste kamper. Bolton er slått borte, Sunderland og Swansea hjemme, mens de tapte 2-0 på Old Trafford i en kamp hvor de misbrukte store sjanser mot Man U.

- Jeg synes han har gjort en fremragende jobb, sier Liverpools assisterende manager Steve Clarke til liverpoolfc.tv. om manager Paul Lambert hos Norwich. – Vi kjenner hverandre fra St. Mirron, men spilte ikke sammen. Paul var lærling og jeg spilte på førstelaget.

- Norwich var helt nede i League 1, noe som er lenger ned enn de bør være. De er en klubb med et godt nedslagsdistrikt, de har alltid vært en klubb som har vært i stand til å være med å kjempe.

- Paul har satt fart i dem og fått dem tilbake til Premier League, noe som er en stor prestasjon. De har fått en god start og innehar en hyggelig plassering på tabellen.

- I løpet av årene har en sett mange lag som rykker opp og som med sin friskhet og entusiasme starter bra, for så å finne ut i løpet av sesongen at det kan bli litt vanskeligere for dem. Fram til nå har imidlertid Norwich gjort en utmerket jobb.

- En skal ikke glemme at de er vant til å vinne. De kom opp fra League 1 og rykket så igjen opp fra Championship, en kan trygt si at de har fortsatt sin gode kamprekke.

- De har selvtillit og intet press på seg, da ingen forventer at de skal få noe på Anfield. Presset er på oss.

- Meldingen er slik den alltid er, vi må spille vårt spill og prøve å styre spillet. Det er slik det skal være. I alle klubber jeg har vært i, har vi alltid konsentrert oss om hva som er styrkene til vårt lag. Forhåpentligvis vil det være godt nok.

Zak Whitbread og Daniel Ayala, midtstoppere med en fortid i Liverpool, er uaktuelle til kampen med skader. Forsvareren Elliott Ward og angriperen James Vaughan, kjøpt fra Everton i sommer, er ute med langtidsskader.

Overraskende nok er kaptein og toppscorer Grant Holt for tiden ute av startoppstillingen. Dette er laget som startet mot Swansea sist: Ruddy, R. Martin, Barnett, Tierney, Naughton, Johnson, Pilkington, Hollahan, Fox, Bennett, Morison.