- På tide med nytt Wembley-besøk

Jordan Henderson var bare fem år da Liverpool forrige gang spilte en finale på Wembley. Midtbanespilleren mener det er på tide med en ny finale for en slik stor klubb.

Liverpool har vunnet både Carling Cup og FA-cupen siden forrige finale på Wembley i 1996, men alle triumfene har kommet på Millennium Stadium i Cardiff. De røde har ikke spilt på Wembley etter at stadionet åpnet igjen i 2007 etter ombyggingen
- For en så stor klubb som Liverpool ville man tro at de hadde vært på Wembley etter det. Jeg er sikker på at det ikke vil gå lenge før vi er på Wembley igjen, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Vi står overfor et oppgjør over to kamper, men det blir ikke lett. Dersom vi har rett innstilling og oppofrelse i kampene, er jeg sikker på at vi kan få med oss gode resultater.

Liverpool beseiret Chelsea for andre gang på ni dager og avanserte til semifinale i Carling Cup.
- Vi reiste dit med en kampplan, vi holdt oss til den og det fungerte helt til slutt. Det har vært en god prøve for viljestyrken å reise dit og vinne begge ganger.

- Vi var like gode på tirsdag. Guttene spilte utmerket igjen. Vi jobbet hardt fra første minutt alle sammen. Vi jobbet sammen som et lag, og det betalte seg.

- Vi holdt hodene oppe etter å ha misbrukt straffesparket, fortsatte å angripe og klarte å score to mål.

Liverpool har for første gang i klubbens historie vunnet fire bortekamper på rad i en hjemlig cup i samme sesong, og de har nå seks borteseirer på rad for første gang siden mai 2006.