- Pepe betyr enormt mye

Kenny Dalglish understreker at stabilitet er viktig. I kveld spiller Pepe Reina sin 150. ligakamp på rad for Liverpool, mens Dirk Kuyt kan gjøre rekord ved å score i sin femte kamp på rad.

I en kamp hvor Jamie Carragher er ventet å spille sin kamp nr. 666 vil Pepe Reina samtidig spille sin 150. ligakamp på rad. I tillegg har Dirk Kuyt muligheten til å bli den første i helrødt som i samme sesong scorer i fem kamper på rad i Premier League.

- Det er fantastisk for Pepe, sier manager Kenny Dalglish til liverpoolfc.tv. – Det er stort for ham å kunne spille 150 kamper etter hverandre. Han er vår førstekeeper og det er viktig at vi har den stabiliteten. Han har vist en fantastisk kvalitet. Jeg er sikker på at dette er en milepæl han vil se tilbake på med stor glede.

- Pepe betyr enormt mye for oss. Han ikke bare hindrer mål, han skaper dem også. Det er flott for oss å ha ham mellom stengene og jeg har ikke sett noen som er bedre enn ham.

- Det ville være fantastisk for Dirk, fortsetter Kenny om formspilleren Dirk Kuyt som har nettet i de fire siste kampene i ligaen og nå kan bli den første som får hånden full etter at Premier League ble opprettet i 1992. – Jeg tror Aldo (John Aldridge) var den siste spilleren til å gjøre det for oss for mange år siden.

- Hvis Dirk kan følge opp det ville det være stort. Han er i fantastisk form. Noen av scoringene har vært straffespark, men det krever en modig mann for å ta det ansvaret og han har vist at han kan sette dem.