- Problemene kan løses

Kenny Dalglish mener at problemene som førte til at Liverpool tapte på Bloomfield Road kan løses på treningsfeltet, men innrømmer at utfordringen blir stor.

- Det er selvsagt skuffende at vi ikke fikk med oss poeng etter en god start. Det var noen gode pasninger og så kom Fernando inn og avsluttet meget bra, uttalte Dalglish til Liverpoolfc.tv etter tapet mot Blackpool.

- Ved deres første mål var vi nær ved å komme oss løs, men vi slo en feilpasning. For å være ærlig var det en fin scoring. Ved det andre målet klarerte vi tilstrekkelig bra, men ballen kom tilbake og det var ikke ingen som plukket opp spilleren.

- Det er et par saker vi kan ordne. Selvsagt har vi mulighet til å ordne dem når problemene ligger hos oss. Hvis problemene hadde eksistert fordi det andre laget var mye bedre, kunne du ikke løse dem.

- Det er en stor utfordring, men det er sjelden at du tar fatt på en jobb uten store utfordringer. Spillernes innstilling var oppmuntrende for meg.

- Vi skal jobbe på vår måte nå. Det var veldig tilfredsstillende å se spillernes oppofrelse og innsats, spesielt tatt i betrakting at mange av dem spilte på søndag da vi hadde ti spillere i en time. Det er stor honnør til dem.

- Vi har noe godt positivt å ta med oss fra kampen, men det som vil hjelpe spillerne mest er å ta noen seirer.

- Hvert fotballag som alltid har gjort det som er nødvendig, trenger litt flaks. I øyeblikket har kanskje flaksen snudd seg litt mot oss.

- Desto hardere vi prøver, jo heldigere vil vi bli, og vi forsøker veldig å snu lykken.

Kenny Dalglish har to tap etter at han kom inn som midlertid manager.
- Det finnes formildende omstendigheter. På søndag var det et straffespark i det første minuttet, og så fikk vi vår kaptein utvist etter 30 minutter. Det var ikke så tilfeldig.

- Her lå vi godt an. Hvis vi før deres første mål hadde fått ballen opp på motsatt ende av banen, kunne vi satt inn 2-0. Da ville det ha blitt en annen kamp. Hvis dere spør om hva vendepunktet i kampen var, så var det det.

Blackpool-manager Ian Holloway synes det var denne seieren som har smakt best så langt denne sesongen.
- Beste av de mange, tror jeg. Å ligge under og så komme tilbake. Hvis dere hadde sagt til meg at vi skulle ta seks poeng mot Liverpool denne sesongen, ville jeg sagt at dere var fullstendig tulleruske.