- Rom for forbedringer

Ifølge Lucas Leiva vil Liverpool ta fatt på det 216. Merseyside-derbyet med mye selvtillit, men midtbanespilleren innrømmer at finnes rom for forbedring i spillet. Godt å ha Steven Gerrard tilbake.

Liverpool spilte en god 1.omgang mot Wolverhampton, men etter pause ga de røde fra seg mye av initiativet.
- Vi har fortsatt mye å forbedre, og vi vet det, men vi er på rett spor, sier Lucas Leiva til Liverpool Echo.

- Nå har vi en meget viktig bortekamp. Everton har mistet noen gode spillere, men de har fremdeles en veldig god tropp og har startet sesongen bra.

- Lokaloppgjør er alltid vanskelig. Alle kommer sikkert til å snakke om det hele uken. Det kommer til å bli vanskelig, men vi må forsøke å forberede oss godt og prøve å ta tre poeng.

- Først har vi derbyet, så pause på grunn av landskamper og deretter Manchester United. De kommende ukene blir viktige.

- Men vi har vist denne sesongen og forrige sesong at vi kan slå ethvert lag. Vi skal ta fatt på kampene med selvtillit.

Steven Gerrard ble byttet inn mot slutten av kampen mot Wolverhampton. Kapteinen spilte sin første kamp på Anfield siden mars.
- Alle kunne se hvilken innflytelse Stevie hadde i de 10 eller 15 minuttene han var på banen. Han skapte noen sjanser. Når han er på banen, føler alle seg mer komfortable. Han er en så viktig spiller. Vi alle vet hva han kan klare.

- Det er flott å se ham tilbake. Forhåpentligvis kommer han til å vise fremskritt med formen. Vi ønsker å ha ham skadefri og at han spiller bra resten av sesongen.