- Skuffet over førsteomgangen

Rodolfo Borrell mener at Liverpools reservelag tapte sin første kamp i NextGen Series, mot Sporting Lisboa, på grunn av en dårlig førsteomgang.

Portugiserne presset Liverpool tilbake de første 45 minuttene, og scoret to mål etter vidunderlige angrep. Liverpool var mye bedre etter pause, og hadde fortjent nettkjenning da.

- I første omgang var det enorm forskjell på de to lagene. De var mye bedre enn oss, og fortjente å lede med to mål. Men ser man tilbake på annen omgang synes jeg det var urettferdig at vi tapte 3-0, uttaler trener Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Jeg visste Sporting Lisboa var et godt lag før kampen, og jeg fortalte mine spillere at de ville være sterke motstandere. De viste sine kvaliteter. De har spillere med gode tekniske ferdigheter, som spiller godt sammen. De viste seg å være mye bedre enn oss i første omgang.

- Dette var første gangen vårt lag spilte sammen denne sesongen, og det tok en stund før vi fant rytmen. Men vi var mye bedre etter pause. Jeg synes vi spilte en del god fotball i annen omgang, og hadde sjanser til å score minst ett mål. Men vi fikk ikke hull på byllen.

Det gjenstår fortsatt fem kamper i gruppespillet i NextGen Series, så Liverpool har tid til å rette opp inntrykket fra gårsdagens kamp.

- Spillerne vil lære realitetene i europeisk fotball fra denne kampene. Dette er veldig forskjellig fra filosofien og mentaliteten i den nasjonale fotballen. De vil lære mye av denne kampen, tror Borrell.

- Vi har noen interessante kamper mot Molde og Wolfsburg, og det gjenstår mye av denne turneringen.