- Spiller mer positivt under Dalglish

Daniel Agger hyller Kenny Dalglish for den innflytelsen Liverpool-legenden har hatt på laget denne måneden. En topp fire-plassering blir vanskelig, men midtstopperen har ikke gitt opp håpet.

Liverpool har vunnet fire kamper, og er bare seks poeng unna en Champions League-plass. Kenny Dalglish og Steve Clarke får mye av æren for fremgangen den seneste måneden.
- Jeg spilte den siste kampen mot Bolton under Roy Hodgson. Jeg tror det var da det begynte, og vi begynte å spille meget bra, uttaler Daniel Agger ifølge skysports.com.

- En stor del av æren har Kenny og Steve Clarke. De har utgjort en stor forskjell. Det har også noe å gjøre med selvtillit, fordi det er de samme fotballspillerne som tidligere.

- Selvtillit kan vinne kamper for deg. Kenny og Steve har fått selvtilliten og troen tilbake hos spillerne. Jeg tror vi definitivt har vist det i de fire seneste kampene. Det ser bra ut, men det er fortsatt en lang vei å gå.

- Hva Dalglish har gjort? Han er en positiv kar. Når det gjelder det fotballmessige, er han positiv. For det første liker han å spille positiv fotball, angripe og holde ballen på bakken. Jeg tror han er god blant spillerne.

- Treningsøktene har vært meget gode. Jeg tror alt begynner på treningsfeltet. Hvis du kan få det riktig, har du en stor fordel i kampene.

På spørsmål om det har kommet noen formaninger fra Dalglish, er Agger tilbakeholden.
- Jeg tror vi skal holde det internt på Melwood. Jeg tror bare han er seg selv. Hans og Steves ideer passer sammen.

- Det er vanskelig å si. Det er merkelig, men som jeg sa tidligere er det de samme spillerne.

Plass blant de fire beste var nesten utenkelig for en måned siden, men Agger tror at Liverpool kan være med å kjempe om en topp fire-plassering dersom seiersrekken fortsetter.
- Det kommer til å bli meget, meget vanskelig. Det er en avstand på seks poeng, og vi har spilt én kamp mer. Jeg vet ikke om vi kan klare det. Dersom vi kan ha en god periode, og vi er inne i en rekke med fire seirer nå, og dersom vi kan fortsette å spille på samme måte, med den samme selvtilliten, så kan vi i komme tett på.

- Alle på Melwood er enige, og det høres enkelt og dumt ut, men vi må ta en kamp av gangen og se hvor det fører oss.

- Jeg vet at det er standardsvaret, men dersom du ser fremover og teller antall gjenværende kamper og hvor mange poeng vi kan ta, så mister du fokus. Vi har momentumet.