- Spillerne har mer selvtillit nå

Kenny Dalglish mener spillerne har mer tro på det de driver med ute på banen enn tilfelle var da Liverpool møtte Manchester United i FA-cupen i januar.

Kenny Dalglish tok over manageransvaret etter Roy Hodgson i januar, og hans første kamp i sjefsstolen endte med 0-1-tap for Manchester United i FA-cupen. Deretter Blackpool for sterke, før de røde gikk åtte kamper ubeseiret. Sist helg måtte man gi tapt for West Ham på Upton Park.
 -  Jeg synes vi kom godt i fra oppgaven i cupkampen på Old Trafford. Vi fikk en straffe i mot, noe som var et hardt idømt straffespark i første minutt, og så ble Steven utvist. Det hjalp oss ikke, sier Kenny Dalglish til The Guardian.

- Spillerne har trolig fått mer tro på seg selv enn de hadde da. Jeg vet vi tapte på Old Trafford og så tapte mot Blackpool og nå skal spille etter å ha tapt mot West Ham, men totalt sett har spillerne mer selvtillit og mer tro på det de driver med. Når det skjer en forandring, får du noen ganger et lite løft for en kort periode. Desto lenger den perioden varer, jo bedre vil det være.

- West Ham-kampen kan vi ikke viske ut av minnet. Vi vil lære fra den, forhåpentligvis i kampene fremover.