- Spillerne må ha mer tro på seg selv

Kenny Dalglish berømmet innsatsen og oppofrelsen etter 1-2-tapet mot Blackpool, men ønsker å se at spillerne har mer troen på egne ferdigheter. Har ikke snakket med eierne om penger til spillerkjøp.

Liverpool tok ledelsen ved Fernando Torres i det 3. minutt, men Blackpool snudde for første gang til seier i Premier League etter at motstanderen scoret først. Dalglish berømmet innsatsen og oppofrelsen, men ønsker å se mer selvtillit.
- Dere kunne se at deres innsats og oppofrelse, samt vilje og stolthet fantes hos alle, uttalte Kenny Dalglish til Sky Sports etter kampslutt.

- Noen ganger spiller det ingen rolle hvor god spiller du er, dersom du ikke har troen på deg selv. Da vil den ikke ikke være så hjelpsom overfor deg.

- Vi må jobbe hardt og vi skal gi dem litt mer tro og selvtillit. Det har vært meget oppløftende, måten de har jobbet på.

- Jeg synes spillerne her er meget gode, men de må ha troen på det de gjør og har mer tro på seg selv.

Om kampen i seg selv hadde King Kenny følgende kommentar:
- Pasningsspillet var bra til en viss grad, den siste pasningen var ikke så god som spillerne er i stand til.

- Vi skal jobbe og forsøke å utvikle det – gi dem selvtilliten som trengs for å skape flere positive resultater.

- Ved deres første mål var vi en god berøring og en pasning unna å kanskje løpe ballen i nettet. Ved den andre scoringen var det en corner som kom tilbake inn igjen og vi var ikke nok konsentrert.

- Vi skulle ha plukket opp spillere bedre enn det vi gjorde. Det er mye vi ville like å jobbe med.

Det er uklart om Kenny Dalglish kommer til å hente inn forsterkninger denne måneden, og han har ennå ikke snakket med eierne om mulige overganger,
- Jeg er sikker på at de kommer til å forbedre seg, men om det kommer noen spillere inn eller om noen flytter på seg, vet jeg ikke.

- Jeg kan alltid komme med en forespørsel, men den vil ikke alltid bli akseptert. Jeg har ikke tatt opp spørsmålet med eierne om det er penger tilgjengelig.

- Dersom det er en mulighet for å hente inn noen, så vil vi se på den muligheten når den dukker opp. I øyeblikket har jeg ikke bedt om noen. Jeg har ikke forhørt meg om finansene.