- Spillerne støtter Roy

Ifølge Joe Cole har Roy Hodgson støtte fra spillerne. Dortmund-trener Jürgen Klopp skal ha avslått en forespørsel fra Liverpool, melder Tor-Kristian Karlsen. Også Ralf Rangnick linket.

Engelsk presse mener det kun er et tidsspørsmål før Roy Hodsgon må gå av som manager i Liverpool. Joe Cole sier at Roy Hodsgon har støtte hos spillerne, og spillertroppen gjør sitt beste for å lette presset på manageren. Derfor var seieren mot Bolton ekstra viktig.

- Vi er alle bak manageren. Vi ønsker alle at denne klubben går i riktig retning og fortsetter å jobbe hardt, sier Joe Cole til Press Association.

- Vi er der ute og spiller for trøyen og manageren. Vi må alle stå sammen fordi ingen er større enn klubben.

- Jeg er meget glad for alle i klubben, Det har vært en vanskelig uke for alle, spesielt for manageren, men vi fikk seieren.

- Det er ikke bare avisene, ingen av oss liker og tape og få kritikk, men halve kampen i moderne fotball i dag er å håndtere press og stå på.

- Vi er fornøyd for fansen, eierne og manageren, men vi må alle stå sammen og fortsette herfra. Det kan ikke være en falsk lysning.

Daily Telegraph skrev tidligere i dag at Liverpools eiere vurderer Portos Andre Villas Boas og Marseilles Didier Deschamps som mulige etterfølgere.

Tidligere talentspeider Tor-Kristian Karlsen skriver på Twitter at han har gode kilder på at Anfield-klubben nylig kom med en henvendelse til Borussia Dortmunds hovedtrener Jürgen Klopp, men at 43-åringen skal ha avslått tilbudet. Han skrev nylig under en langtidskontrakt i Dortmund og er på vei til å klubben til Bundesligatittelen.

Karlsen hevder også at nylig avtroppende Hoffenheim-trener Ralf Rangnick skal være en kandidat til managerjobben. Rangnick gikk av i går i Hoffenheim etter at han mislyktes med å stoppe salget av Luiz Gustavo til Bayern München.