- Stabil form er nøkkelen

Luis Suarez tror Liverpool kan utfordre Manchester U og Chelsea i toppen av Premier League neste sesong, men da må Liverpool spille slik de gjorde i vårsesongen under Dalglish gjennom hele sesongen.

Luis Suarez er optimistisk foran sin første hele sesong i Premier League.
- Jeg synes formen vi viste i andre halvdel av sesongen lover bra, sier Luis Suarez til LFC Weekly.

- Vi spilte bra, og jeg synes vi har kommet i den slags form som vi vet vi må være i hele sesongen dersom vi skal være tittelutfordrere.

- Det er noe vi er optimistiske med foran neste sesong. Hvis vi kan komme i gang og opprettholde den gode formen, tror jeg vi har en god mulighet til å gjøre det bra.

Luis Suarez tilbrakte tre og et halvt år i Ajax før han kom til Liverpool i januar, men opplevde ikke å vinne ligatittelen i Nederland. Han så fra sidelinjen at Ajax gikk til topps i Eredivisie forrige sesong. 24-åringen scoret syv mål på 13 kamper for Ajax forrige sesong, og det var nok til å få vinnermedalje.
- Jeg fikk medalje, men jeg skal være den første personen til å si at ligatittelen var opp til resten av laget og manager Frank de Boer.

- Det er riktig å si at jeg var med og spilte noen kamper, men jeg ville ha likt å ha spilt i flere kamper for å virkelig føle at jeg fortjente medalje. Æren går til troppen og førstelaget.