- Sterk spillerstall

Totalt har Liverpool hentet ini førstelagsspillere siden januar. Dalglish er fornøyd med spillerstallen, og kan få et luksusproblem med laguttaket. Synes Comolli har gjort en fantastisk jobb.

- Vi har alltid hatt uttaksproblemer, men som vi har sagt tidligere synes jeg kvaliteten på troppen er bedre enn i fjor, sa Kenny Dalglish til pressen på Melwood i dag.

- Det er ikke et lag som vinner trofeer, men troppen. Desto bedre troppen er, jo bedre sjanse har vi for å håndtere problemer som oppstår gjennom en hel sesong.

- Vi er fornøyd med styrken på spillerstallen og forretningene som er gjort. Vi får se om det kommer til å stå oss godt eller ikke, men akkurat her og nå tror jeg det vil gi oss en bedre mulighet.

John Aldridge mente tidligere i uken at Liverpools tropp kanskje er den sterkeste på 20 år.
- De har rett til å ha sin mening. Jeg kan ikke tenke så kjapt på stående fot til å si om det er slik eller ei. Hvis laget er så sterkt som det som vant fem trofeer på ett år (2001), så er det et kompliment. Det er en sterk spillerstall. Jeg tror alle er enig om det.

- Damien har gjort en fantastisk jobb. Det har blitt lagt ned hardt arbeid. Jeg tror 18 spillere har forlatt klubben etter at jeg kom inn. Det er ikke bare overgangsvinduet som har vært hektisk for oss, men det har vært en stor omveltning av spillere, og det har vært veldig viktig for oss. Damien har hatt noen fridager, noe som er ytterst fortjent.

Liverpools transferaktivitet har allerede gitt resultater på banen,
- Alle har levert på høyt nivå så langt, og det er opp til oss å opprettholde den standarden. De har jobbet hardt på trening, og de har vært gode proffer.

- Noen av spillerne som har forlatt klubben var fantastiske og var ikke til problem. De fortjener også mye ros, og vi ønsker dem alt godt.

- Jeg vet ikke hva vi kan oppnå. Men jeg vet hva vi kan forsøke å oppnå, og det er å få oss klare til neste kamp. Desto mer fokusert vi er på å ta en kamp av gangen, jo bedre mulighet vil vi ha.

- Vi har en sterk tropp. Vi er fornøyd med stallen. De har fått belønning for hardt arbeid. De må bare fortsette å jobbe hardt, og vi får se hvilken belønning vi får i fremtiden.