- Stort savn å miste Lucas

Jamie Carragher mener Lucas Leiva har vært minst like viktig for Liverpool som Luis Suarez. Visekapteinen synes brasilianeren har vært Liverpools beste spiller de seneste 18 månedene.

Lucas Leiva må operere fremre korsbånd i venstre kne, og som fryktet blir han ute resten av sesongen.
- Etter min mening har han vært vår beste spiller de seneste 18 månedene. Luis Suarez har kommet inn og vært fantastisk for klubben, men Lucas har på mange måter vært like bra, sier Jamie Carragher til Daily Mirror.

- Han har vært så god som noen på laget denne sesongen. Det er ikke tvil om at han kommer til å bli et stort savn.

Lucas Leiva har fått mye kritikk i sin Liverpool-karriere, spesielt i hans to første år i klubben. De seneste par sesongene har han vært en av spillerne som har prestert stabilt best. Denne høsten har han tatt ytterlgiere et steg, og mot Manchester City på søndag ble han kåret til banens beste spiller. Også mot Chelsea tirsdag imponerte han før han måtte ut med kneskade.
- Jeg har vært der når det gjelder å motta kritikk. Høy standard forventes når du spiller for en av de store klubbene. Det er mange nok eksempler på spillere som har forsvunnet når de har innsett at kravene til dem er så store.

- Men dere kan si at han er en toppspiller ettersom han har aldri brydd seg om det. Han har bare stått på og spilt i nesten hver kamp. Hvis han har fått et tilbakeslag, vil han alltid forsøke å fortsette å gjøre sitt beste for oss. Det er mange ulike karakterer, men det er ingenting å utsette på Lucas.