- Suarez forstår The Liverpool Way

Kenny Dalglish mener at Luis Suarez har funnet seg så raskt til rette fordi han med en gang forstod hva The Liverpool Way handler om.

Suarez har notert seg for tre mål og like mange målgivende pasninger på sine 10 spilte kamper etter overgangen fra Ajax i januar. Dalglish påpeker at spissen har vært veldig ivrig på å lære om kulturen og historien til Liverpool, og manageren mener det har hjulpet ham til å finne seg til rette.

- Suarez har vært fantastisk entusiastisk. Han går rundt med et smil rundt munnen på trening, han trives på trening, og er en veldig fin fyr å ha i garderoben, fortalte Liverpool-manageren under sin pressekonferanse i går.

- Han har fått sin belønning på grunn av sin personlighet og måten han tar tak i kampene på. Vår belønning er en veldig spennende spiller som har bidratt til de gode resultatene vi har hatt den siste tiden. Han har funnet seg til rette veldig raskt, og har blitt en del av denne fotballklubben, la han til.

- Han trives med å spille fotball, han trives med å være her, og hans familie har funnet seg godt til rette her. Han flyttet raskt inn i et nytt hus. Han har involvert seg i The Liverpool Way, og har fått betalt for det.

- Det hjelper selvsagt også på når du scorer mål, men han bidrar også med målgivende pasninger, og vi har henrykt over hva han har utrettet så langt.