- Suarez kan bli bedre enn Tevez

Liverpool-kaptein Steven Gerrard tror at Luis Suarez kan bli en bedre og mer fremtredende spiller for Liverpool enn det Carlos Tevez er for Manchester City.

Suarez spilte en fremragende kamp for Liverpool på Craven Cottage i går kveld, og i Sky Sports sitt studio satt lagkaptein Gerrard og nøt det han fikk se. Uruguayaneren ble kåret til banens beste spiller av Sky etter kampslutt.

- Jeg tror det er naturlig at han blir sammenlignet med Tevez, fordi han er bygd på samme måte, og på grunn av måten han spiller på. Jeg er selvsagt ikke helt nøytral, fordi han spiller på samme lag som meg, men jeg tror han kan bli bedre enn Tevez ut fra det jeg har sett så langt.

- Han er en midtbanespillers drøm. Så snart du ser opp, er han på løp. Han gir deg pasningsmuligheter hele tiden.

- Det som imponerer meg mest med ham er hva han gjør når han ikke har ballen. Han kjemper for å vinne den tilbake. I det 92. og 93.minutt kjemper han for å score et mål til. Han jager fortsatt forsvarere, og jeg nøt å se ham spille denne kampen.

- At han blir kåret til banens beste viser hvor spesiell Luis Suarez var i denne kampen. Vanligvis vil en mann som scorer hat-trick bli kåret til banens beste, men Luis Suarez sine bevegelser, ballberøringer, årvåkenhet, blikk for spillet og måten han gjorde målet sitt på var sensasjonelt.

De røde som var ute på banen var også høyt oppe etter gårsdagens 5-2 seier.

- Hvilken dag for Maxi! Flott resultat og hele laget skal ha honnør for forestillingen. Takk til alle fans, skrev Lucas Leiva på Twitter.

- Fantastisk resultat, gutter. Nå ser vi frem til neste kamp, meldte Glen Johnson.